Home Nákladní, užitkové vozy Užitkové vozy (do 3,5 t) Transit Center - Náhradní díly Ford Transit!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Transit Center - Náhradní díly Ford Transit!

Celá ČR
12. 4. 2017 - 22:42
Dohodou
Prodávající

Popis

Transit Center je rodinná firma postavená vášnivým automobilovým průmyslem. specializované části pro dodávkou marki Ford - Transit. Ve svém sortimentu zařazujeme autodílů pro generace MK2, MK3, MK4, Mk5, MK6, MK7 a MK8! Byli jsme prodej náhradních dílů od roku 1996. Za 20 let jsme vyvinuli se rozšířil sortiment výrobků, jsme si stanovili nabieraliśmy zkušenosti a čelit další výzvy. Díky tomu jsme byli působí v 12 zemích Evropy! Pro některé, Ford Transit je obyčejná užitková vozidla. Pro nás je to obrovský kus historie, vzpomínky, zkušenosti a znalosti o sobě, nejmenší součástí tohoto automobilu.
Nabízíme originální náhradní díly nové i použité, stejně jako vysoce kvalitní náhradu za konkurenceschopné ceny. Prodáváme zavěšení komponenty brzdových systémů, řízení, výfuk, palivo, motorové a elektrické. A to je jen část z rozsahu, které můžeme být pyšní!
K dispozici zákazníkům také otevřela linku. Naši zaměstnanci poskytují poradenství a pomoc, můžete si být jisti, že jste tou správnou volbou!
Všechny díly zakoupené v našem internetovém obchodě poslat kurýrem a poštovních zásilek. Kromě toho je možné obdržet část přímo v sídle naší prodejny se nachází v Pędzewie (na trase 80 mezi Bydhošti a Toruni) od 8:00 do 17:00.
Zkušenost, kvalita, profesionalita - Transit Center. Přesvědčte se sami!

Parametry

Výrobce
Ford
Druh vozidla
Jiný druh užitkového vozu
Rok výroby
2017
VIN kód vozidla

Transit Center - Náhradní díly Ford Transit!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Transit Center
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!