Home Nákladní, užitkové vozy Přívěsy, návěsy a karavany Přívěsy, návěsy Kobras REX 30 sklopný
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kobras REX 30 sklopný

Hlavní město Praha
20. 6. 2018 - 03:59
32 300 Kč
Prodávající

Popis

Přívěs k prodeji: Kobras REX 30 sklopný, rok výroby 2018, má servisní knížku, nový.
Další informace od prodejce: Tento přívěs uvítají všichni kdo mají trochu větší nároky než jsou na obyčejný valník. Nejen že Vás uchvátí svou silnou rámovou konstrukcí ale především Vám nabídne velice komfortní systém sklápění ložné plochy. Pokud potřebujete najíždět ať už s traktůrkem nebo jakýmkoliv jiným strojem je pro Vás REX nenahraditelným pomocníkem. Otočnou klikou si nastavíte libovolný uhel najíždění plynule. Přivěs Vám při sklápění nespadne hned na zem jako u běžných sklopek ale podle potřeby jej nastavíte. Nájezdy nejsou potřeba. Vysoké a silné zadní čelo slouží jako perfektní nájezdová rampa.

Pokud budete potrebovat plošinu pak není problém. Stejně jako ostatní naše valníky je i REX jednoduše modifikovatelný. Bočnice máte dole velice rychle a je z něho plato. Pokud chcete můžete odejmout pouze prední čelo a převážet dlouhé náklady i přes ložnou plochu.

REX 30 je také vyjímečný svojí délkou ložné plochy. S bočnicemi je to vnitřní míra 301 cm ale po odejmutí bočnic není problém ani 4m tyč.

Samozřejmostí jsou u našich přívěsů opravdu kvalitní kované uzávěry bočnic a velké panty. Opěrné kolečko držák zástrčky a třeba chránič nájezdového kloubu jsou ve standardu.

Kobras REX 30 sklopný

Zavřít Zavřít
Prodávající
KOBRAS spol. s r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!