Home Nákladní, užitkové vozy Přívěsy, návěsy a karavany Karavany, obytné přívěsy Prodám karavan Adria Alpina 663 UK rok.2017
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám karavan Adria Alpina 663 UK rok.2017

Kraj Vysočina
3. 2. 2018 - 17:19
790 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám ZIMNÍ luxusní karavan jedno nápravový ALPINA 663 UK plně vybavený rok 2017. Je určen pro zimní provoz. Nad standartní výbava:teplovodní podlahové topení PLYN/EL + dálkově lze ovládat telefonem z domu zatopíte + voda + a jiné věci. Pokud jste milovníkem zimních sportů ta to velice uvítáte že přijedete do vytopeného karavanu. Dále navíc plně automatický satelit, klimatizace která je vedena při zemi kde vám nefouká studený vzduch na záda, pojezdy karavanu pro dobrou manipulaci a také ATS stabilizace podvozku.
Maximální hmotnost: 2 000 kg
Celková délka vč. oje: 8 650 mm
Celková šířka: 2 460 mm
celý popisek:
Automatický satelit, TV + DVD, elektrické pojezdy pro ovládání karavanu, klimatizace, rádio, Teplovodní topení Alde s radiátory (provoz plyn/230V), Vodní podlahové vytápění ovládané na dálku. Bluetooth s USB porty a hlasité reproduktory.
Typ podvozku AL-KO, Spojovací zařízení AKS, Stabilizační vzpěry, Tlumiče rázů, Přední a zadní zateplené ABS kryty, Karoserie GFK, Střecha z GFK, Otevíratelná všechna okna, Rolety a moskytiéry všech oken, Střešní okna Mini Heki 50 x 50 cm, Zatmavená okna Adria, Čelní okno, Třetí brzdové světlo, Uzamykatelný box na plynové láhve, Podlahová izolace PUR, Polohovatelný rošt hlavní postele, Polohovatelný stůl, Osvětlená garáž, Příprava pro 2x11kg plynové láhve s regulátorem plynu, 4 plotýnkový vařič se skleněným krytem, Trouba s grilem, Mikrovlná trouba, Kuchyňský dřez, Lednice 190L s mrazákem, Digestoř, Chemické pasivně ventilované WC, Samostatný sprchový kout, Samostatný sprchový panel, Zásobník čisté vody 50L, Zásobník horké vody Alde, Hlavní vypínače u vchodu, Stropní LED světla, LED světlo předstanu, Přídavná bodová světla, Zásuvky 230V, Kontrolní panel. Připojovací zařízení AKS, Moskytiéra, Rezervní kolo s držákem, ATC automatická stabilizace podvozku AL-KO, Podlahové koberce, Odkapávač, Mikrovlnná trouba, Zabudovaná odpadní nádrž, Kryt dřezu, Textilní kombinace BETTY.

cena je bez DPH

JE MOŽNOST ODEČÍST DPH.

Prodám karavan Adria Alpina 663 UK rok.2017

Zavřít Zavřít
Prodávající
MICHELFEIT ZDENĚK
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!